facebook

“За життя двох сестричок боряться лікарі”: 39-річний водій збив школярок, які переходили дорогу до школи, підтримаємо молитвою

Поблизу села Михайлівка сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Dodge збив двох дівчат, які перетинали дорогу у невстановленому місці.

Про це розповіла речниця ГУ Нацполіції Вінницької області Анна Олійник, повідомляє tsn.ua.

Дві сестри, віком 9 та 13 років, намагалися у невстановленому місці перебігти дорогу. 39-річний водій травмував їх боковою частиною свого автомобіля.

Травмованих дівчат госпіталізували до Вінницької обласної дитячої лікарні, їм надається медична допомога. Дівчата перебувають у вкрай важкому стані у реанімації.

Одна із сестер навчається у третьому класі, інша – у сьомому. На першому уроці дівчат не було, каже директорка школи Юлія Кривешко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аварія сталася у за сто метрів від школи поблизу місцевого магазину. Пішохідного переходу тут немає. Продавчиня Світлана, каже, діти забігли, купили захисні маски, печиво і вийшли, бо поспішали на урок.

У водія взяли кров для проведення експертизи на стан сп’яніння та помістили його автівку на арештмайданчик. Слідство розпочало кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...