facebook

Буде холодніше, ніж зараз: весна в Україні розпочнеться з морозів до -4

Остання декада лютого налаштовує на особливий лад в очікуванні весни. Але синоптики не радять поспішати та ховати теплі речі, бо зима так просто відступати не збирається.

Прогноз на найближчу декаду дав Gismeteo.

Київ

За прогнозами синоптиків, у столиці збережеться відносно тепла погода. Вдень зберігатиметься температура до +5, а вночі – до -3 градусів. Причому найхолоднішим днем стане перший день весни – 1 березня. Цього дня похолодає до 0, вночі -3 градуси. У вихідні до Києва прийде дощова погода. Невеликий дощ розпочнеться у суботу 26 лютого і залишатиметься, перемежуючись із мокрим снігом.

Одеса

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На півдні буде, що не дивно, тепліше. В Одесі очікується температура вдень +5+9, лише 1 березня похолодає – до +2 градусів. Вночі температура буде триматися, як правило, вище нуля – 0+3. Невеликі дощі розпочнуться з понеділка, 28 лютого.

Львів

У Львові також буде тепло – +3+8 вдень та до -4 вночі. Мінлива хмарність іноді даватиме невеликий дощ або мокрий сніг. Синоптики прогнозують опади 23, 27 лютого та у перші дні березня. Захід України першого дня весни похолодання не торкнеться.

Дніпро

А ось Дніпро не стане винятком. Тут так само 1 березня стане найхолоднішим днем – у Дніпрі цього дня очікується +1-1. В решту днів наступної декади очікується +3+8 вдень та до -2 вночі, мінлива хмарність, часом невеликий дощ або мокрий сніг.

Харків

Погода в Харкові не дуже відрізняється від інших регіонів України. Вдень очікується +1+6, вночі до -5. Першого дня весни похолодає до 0-2. Увесь час зберігатиметься мінлива хмарність і невеликі дощі, що перемежовуються мокрим снігом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...