facebook

“Не дочекалась сина мама. Залишилась без батька донька…”: На Донбасі загинув бойовий медик з Вінницької області

22 лютого в районі селища Новотроїцьке Донецької області під час мінометного обстрілу загинув боєць з Вінниччини. Бойовий медик, сержант Ігор Слівка, який родом з Могилева-Подільського, отримав травми несумісні з життям. Чоловіку було 51 рік.

Про це повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

“Вчора бойовики 72 рази порушили “тишу” на Донбасі. Противник задіяв реактивні системи залпового вогню, озброєння танків, артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 122 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні гранатомети та стрілецьку зброю… П’ятеро українських військовослужбовців поранено. Вінничанина Ігора Слівки не стало… Не дочекалась сина мама. Залишилась без батька донька… Співчуття рідним, близьким і побратимам… Могилів-Подільський прощатиметься з Ігорем Івановичем у п’ятницю”, – зазначив Борзов.

Чоловік служив бойовим медиком 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Ігор Іванович Слівка пішов служити добровольцем ще у 2014 році. П’ятий рік, як захисник служив за контрактом: із квітня 2017 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...