facebook

МОН назвало фейком інформацію про мобілізацію в закладах освіти

В мережі з’явилася інформація про те, що з 19 лютого у школах на Донбасі призупинили навчання та готуються до мобілізації. Водночас у МОН заявили, що це фейк, а школи працюють у звичному режимі.

Міністр освіти Сергій Шкарлет повідомив, що в інтернеті вірусно поширюється неіснуючий наказ МОН щодо вжиття мобілізаційних заходів і захисту населення України.

Проте, за його словами, зміст “наказу” – фейк.

Усі заклади освіти працюють у звичному режимі. Чинні накази публікуються на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України,
– написав Шкарлет.

Він закликав українців користуватися лише офіційними джерелами інформації та перевіряти достовірність фактів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До слова, раніше міністр освіти Сергій Шкарлет заявив, що навчання у закладах освіти на підконтрольній Україні території Луганської та Донецької областей триває у звичайному режимі. Лише 32 школи перейшли на дистанційку через небезпеку в регіоні. Деталі – читайте тут.

Текст публікації Сергія Шкарлета:

“​В інтернеті вірусно поширюється неіснуючий наказ МОН щодо вжиття мобілізаційних заходів і захисту населення України. Зміст “наказу” – фейк.Усі заклади освіти працюють у звичному режимі. Чинні накази публікуються на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України. Я вкотре закликаю користуватися лише офіційними джерелами інформації”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...