facebook

У Львові “відійшов у засвіти” екснардеп та засновник ІТ-компанії Олексій Скрипник

Йому було 57 років.
23 лютого вдень у себе вдома помер громадський діяч, підприємець, науковець, колишній народний депутат від партії “Самопоміч” та одинз із засновникім ІТ-компанії Eleks, Олексій Скрипник.

Про смерть Олексія Скрипника повідомив мер Андрій Садовий на Facebook.

“Щойно повідомили про смерть нашого друга, львів‘янина Олексія Скрипника. Велика втрата для нашої громади та України! Співчуття рідним та близьким”, – зазначив Садовий.

Причина смерті — тромб, що відірвався. Цю інформацію підтвердив редакції керівник проекту Forbes Володимир Федорін, який дружив із Олексієм.

Олексій Скрипник народився у Львові 8 березня 1964 року. Був нардепом восьмого скликання від партії “Самопоміч”, заступником голови постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, членом української частини Ради міжпарламентської ради Україна-НАТО, співзасновником Eleks.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також працював членом Комітету підприємців Львівщини, асоціації “IT Україна”, наглядової ради Асоціації “Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг”, членом наглядової ради Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського національного університету імені Івана Франка, членом Ради з питань конкурентноспроможності у Львівській області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...