facebook

14-річний школяр попросився до лав ЗСУ добровольцем

Хлопчина розповів, що мріє стати в лави розвідників.
Про незвичний патріотичний порив українського підлітка, що хоче воювати разом з бійцями ЗСУ, розповів бойовий офіцер Анатолій Штефан. Це повідомлення він оприлюднив в соціальних мережах.

Військовослужбовець оприлюднив скріни повідомлень підлітка, якому тільки виповниться 14 років з представниками одної бойової бригади.

Школяр писав військовослужбовцям, запитавши в чаті, чи можливо і йому бути в лавах захисників. Він розповів, що має мрію стати в лави розвідників. Щодо свого віку, то він переконаний, що, як тільки почалась російсько-українська війна, був малим, а зараз став “досить дорослим”, щоб боротись з ворогом.

Представники ЗСУ дали відповідь юному добровольцю. Вони попросили його старанно вчитись у своїй школі. А коли буде мати бажання, досягнувши 18-річного віку, матиме можливість служити за контрактом в професійній українській армії, ставши військовим.

Майбутній розвідник був дуже задоволений отриманою відповіддю і щиро побажав солдатам ЗСУ гарного вечора і вернутись живими додому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У той момент, коли Московія розганяє паніку! У той момент, коли вона хоче залякати! Реальне листування молодого патріота з однією з офіційних сторінок наших бойових бригад. Це і є Україна! Нас не зламати нікому!” – наголосив бойовий офіцер у своєму повідомленні.

Користувачі в соціальних мережах були зворушені цією патріотичною готовністю хлопчика допомогти своїй країні. Під публікацією тисячі “лайків” та “шерів”. Співвітчизники залишають щирі слова на адресу майбутнього солдата і висловлюють побажання, аби ріс здоровим, поширюють заклик привітати його з 14-річчям 23 лютого. Ще вдячні родині, що виховують сміливця та патріота. Зазначають, що маючи таких захисників, Україна буде непереможною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...