facebook

Залишилося не довго: Нострадамус передбачив трагічну смерть Путіна

Деякі вважають, що напад Росії на Україну було передбачено сотні років тому Вангою і навіть Нострадамусом. І якщо вірити пророцтвом останнього, то жити нинішньому російському правителю залишилося недовго.

Про це повідомляють болгарські “Факти”.

Нострадамус – це відомий французький фармацевт та алхімік, який жив у 16 столітті. Він знаменитий своїми віщуваннями і пророкуваннями майбутнього. Нострадамус написав 6338 пророцтв, багато з яких вже справдилися. Зокрема, він передбачав Другу світову війну та приходь Гітлера до влади у Німеччині.

Прогнози Нострадамуса охоплюють 3797 років, а отже й наші часи. Частина катренів описує події поточного року, які стосуються і смерті Путіна.

У передбаченні сказано, що за все життя на президента Росії Володимира Путіна буде скоєно п’ять замахів, але фатальним стане саме 2022 рік. У пророчому вірші говориться, що Володимир Путін вирушить до круїзу, і в бурхливу ніч помре від удару блискавки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Нострадамус передбачав військові дії у 2022 році, наслідки яких будуть вкрай руйнівними. Але саме після цих воєн ситуація у світі стабілізується. Чи можемо ми сказати про те, що йдеться про нинішню війну України з Росією, в яку виявився втягнутий увесь світ? Однозначно стверджувати цього, звичайно ж, не можна.

Більше того, француз передбачав потужний вибух, схожий на ядерну бомбу, від якого Земля зрушить зі своєї орбіти, а клімат кардинально зміниться. Нещодавно Володимир Путін наказав перевести сили бойового стримування в режим бойового чергування. Зокрема йдеться і про запуск ядерної зброї, наслідки застосування якої можуть бути вкрай згубними для всього світу.

Є ймовірність, що деякі пророцтва були витлумачені не вірно людством, тому є надія, що вони не збудуться. А ось в інші дуже хотілося б вірити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...