facebook

Від рук російських окупантів загинув мешканець Львівщини та захисник Віктор Дудар

Про загибель українського воїна стало відомо сьогодні, 6 березня.

Міський голова Жовкви, що біля Львова, Олег Вольський повідомив про смерть українського захисника Віктора Дудара.

“Жовківська громада в скорботі… В Миколаївській області, від рук російського ворога, загинув Жовківчанин Дудар Віктор Васильович. Щирі співчуття дружині Оксані, доньці Софії, родині, близьким, друзям та усьому Українському народу. Ми втратили одного з кращих. Вічна пам’ять Герою”, – пише він.

Редакція “Діла” висловлює щирі співчуття усій родині загиблого Героя!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Оксана Дудар, дружина загиблого Героя:

“Переді мною досі лежить стосик книжок. Я навіть їх ще не розгортала. Це подарунок від Віктора на день народження. Він не встиг його вручити сам. Книжки прийшли поштою. 27-го я їх не забрала. Віктор дзвони і просив, щоби сходила на пошту. Хвилювався, бо як це день народження без подарунка. Коли я книжки принесла додому, розпакувала, але так і не почала читати.

Пам’ятаю, як о 5.30 його розбудила: «Вставай! Почалася війна!» Він обняв міцно, сказав, що все буде добре. Зібрав рюкзак, подзвонив кільком друзям і поїхав у частину. Вдома забув годинника і дуже хвилювався через це. Я поїхала додому, знайшла годинник, його щасливу тільняшку, яку одягав перед кожним боєм у 14-15-му. Взяла медальйон зі святим Шарбелем і поїхала до частини. Туди прибували хлопці. Більшість з них добре знали один одного. Вони сміялися, обнімалися. Наче не на війну мали їхати.
Коли прощалися, Віктор так дивився як останній раз. І востаннє коли говорили по телефону теж ніби прощався.
За все прожите разом життя тільки був один день, коли Віктор не подзвонив з фронту. Здається, то вже був 2015 рік. А сьогодні минула четверта доба тиші. Щодня я себе переконувала, що просто нема зв’язку – там війна…”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...