facebook

Українському захиснику було 28 років: На війні з Росією загинув житель Львівщини Василь Вишиваний

Українському захиснику було 28 років

Про це у Facebook повідомив Андрій Данилець.

“Гуркіт війни докотився до ходорівщини. Загинув наш земляк, військовий, син, товариш і просто справжній українець Вишиваний Василь Васильович. Що казати, його прізвище більше говорить за все і за всіх”, – написав він.

Народився Василь 13 лютого 1994 року в селі Дуліби.

У 2009 році отримав неповну середню освіту Дулібській школі. 2014 року здобув повну загальну середню освіту в Жидачівському професійному ліцеї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

24 жовтня 2014 року підписав контракт з спеціалізованим відділом військової служби правопорядку Західного територіального управління.

З 11 січня 2015 року брав участь у антитерористичній операції, перебуваючи безпосередньо в районі проведення АТО на території Луганської та Донецької областей.

У 2019 році закінчив навчання в Академії сухопутних військ імені Сагайдачного і отримав звання лейтенанта. Був розприділений до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Регулярно виїжджав з підрозділами на Схід. За участь в антитерористичній операції був нагороджений відзнакою Президента України, подяками від командування.

“4 березня 2022 рідні отримали повідомлення із страшною новиною… Воїна везуть додому. ГЕРОЮ СЛАВА! Смерть рашистським окупантам”, – додав Андрій Данилець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...