facebook

Випадає карта Смерті: екстрасенс розповів про долю Путіна та війну в Україні

В Україні вже 13-й день триває війна із Російською Федерацією. Ворог зазнає нищівних втрат, але всіх хвилюють два питання: коли в Україні настане мир, і коли президент РФ Путін вирушить до Пекла.

На ці питання постарався відповісти український екстрасенс Максим Гордєєв в інтерв’ю Vgorode.

За його словами, на Україну чекають три хвилі нападу. Перша відбувається зараз – з російською технікою та солдатами-строковиками, яких відправляють на війну як гарматне м’ясо. Друга хвиля буде з використанням білоруських військ, а третя – з максимальною кількістю зброї та найпрофесійнішими своїми найманцями.

Коли закінчиться війна
На це питання однозначної відповіді немає. Максим Гордєєв сказав, що Україну супроводжує цифра 8. Ця цифра символізує перемогу українського народу та асоціюється із сильним народом. Тому війна може тривати від 8 до 8 місяців.

“Але я хочу, щоб усі розуміли: це не війна закінчиться через 8 місяців, а це означає, що Україна через 8 місяців повністю відновиться і стане знову незалежною”, – наголосив Гордєєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хто переможе у війні
У війні однозначно переможе Україна, бо народ єдиний як ніколи.

“Нехай ми не завжди знаходимо спільну мову з один одним, але все ж таки, коли справа стосується життів наших сімей, ми як ніхто стаємо єдиними. Карти Таро чітко показали 2-ку Кубків, що символізує потужний енергетичний союз з дуже важливим партнером або країною. Також випала карта Зірки, яка не лише нашу перемогу обіцяє, а й те, що ми відвоюємо свою землю попри все”, – сказав екстрасенс.

Чи покінчить самогубством Путін
Володимиру Путіну випадає карта Смерті. Екстрасенс зазначив, що вождь Російської Федерації і так при смерті, але довкола нього сильні лікарі, які не дають президенту померти. Енергія Путіна майже вичерпалася, а сам він хворий на страшну хворобу і його смерть близька. На що саме хворий Путін – екстрасенс не сказав.

“І в самому кінці випала Карта Башти, де зображена фортеця під ударом блискавки, що вражає корону, як найвищу точку вежі. Ні, Путін ніколи не накладе на себе руки, йому легше буде знищити весь світ, ніж убити себе. Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, він може зникнути, втекти, сховатися. Він зникне так само раптово, як і з’явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час добіг кінця”, – передбачив Гордєєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...