facebook

У Москві поліція переслідує 6-класника, який висловився проти війни в Україні

У Москві поліція прийшла додому до шестикласника, який ставив питання про війну з Україною на уроці та вигукнув “Слава Україні!” на перерві, йому вимкнули електрику та викликають батьків до відділку.
Про це повідомляє нардеп від “ЄС” Олексій Гончаренко, а також росЗМІ.

12-річний Кирило, який має українське коріння, 4 березня на уроці історії після пропозиції вчительки ставити питання про “спецоперацію” в Україні почав їх ставити.

Я запитав: “Чому Путін [почав спецоперацію] (мабуть, хлопчик сказав “війну”, але російським ЗМІ заборонено вживати це слово – УП)?” На це вчителька відповіла, що це спецоперація. Вона сказала: “Я точно не знаю, де зараз перебувають наші війська, але якби вони зупинилися на півдорозі, то агресія України продовжилася б”. Невелика частина класу була на моїй стороні, вони теж ставили запитання.

Вчителька сказала: “Фахівці України та США зараз роблять фейкові пости, кажуть, що на мітингах б’ють людей. Але мітинги мають бути узгодженими”. Я запитав: “Як можна погодити з урядом мітинг проти дій самого уряду?” Вона мені толком не дала відповіді. Після цього я поставив питання, навіщо це взагалі хтось почав і коли все це закінчиться? Вона сказала, що почала це Україна, а закінчиться, коли Україна капітулює.

Вона говорила ще нам, що в українців процвітає нацизм, що з першого класу у підручниках пишуть, що Україна — наддержава. У мене багато друзів з України, я питав у них — у них немає цього в підручниках”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього, як розповідає Кирило, він пішов на інший урок і вигукнув у коридорі: “Слава Україні!” Деякі зі школярів, що сиділи в коридорі, відгукнулися слоганом у відповідь.

“Путлерівський режим вже дітей зі своєї ж рашки переслідує і катує. Дуже по-дорослому, ху*луша, дуже по-дорослому. Росіяни, вам вже й своїх дітей не шкода? Що ще має статися? Прокидайтеся ж!” – написав Гончаренко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...