facebook

Зняв бронежилет та закрив ним дітей від обстрілу. Стало відомо, як загинув актор Паша Лі

7 березня через обстріл мирних жителів російськими окупантами в Ірпені загинув український актор і телеведучий Паша Лі. У складі ЗСУ він допомагав евакуюватися городянам, які опинилися в епіцентрі бойових дій. 33-річний герой зняв свій бронежилет, щоб сховати від ворожих куль дітей.

Про це у своєму Instagram розповіла колега Павла, відома українська співачка Камалія. Вона повідомила, що актор ціною власного життя врятував дев’ятьох дітей.

Також популярна артистка зазначила, що тяжкі поранення зазнав її модератор Дмитро. Нині за його життя борються медики у шпиталі.

“Мій модератор Діма отримав тяжкі поранення в живіт, спину, куля пройшла на виліт, обидві ноги! Разом з Пашею Лі вони служили в одному батальйоні. Обидва були тяжко поранені при евакуації людей з палаючого будинку в місті Ірпінь. Вони зняли свої бронежилети та ними укривали дітей від куль російських орків. Всі 9 дітей врятовані! На жаль, Пашу Лі не вдалося врятувати… Слава нашим українським героям” – розповіла Камалія шанувальникам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну Паша Лі жив та працював в Ірпені. З лютого 2022 року він став ведучим денної розважальної програми на телеканалі “ДОМ”. Багатьом шанувальникам Павло запам’ятався як учасник п’ятого сезону вокального шоу “Х -Фактор” (СТБ).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...