facebook

Рятувались від війни: у Польщі в ДТП загинула українка з двома маленькими дітьми

Ще двоє дорослих та двоє дітей отримали травми

вночі, на автомагістралі А2, що в центрі Польщі, трапилась ДТП. Вантажівка наїхала на легковий автомобіль, в якому пересувались українські біженці. Як наслідок – загинула 29-річна жінка та двоє її маленьких дітей віком один і два роки.

«Трагічна аварія сталася вночі поблизу населеного пункту Каленіце Ловіцького повіту. Автомобілем Fiat Stilo подорожували семеро біженців з України: троє дорослих та четверо дітей», – повідомив речник пожежної служби Лодзького воєводства Єнджей Павляк.

ДТП сталася в результаті зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою марки MAN. Вантажний транспорт наїхав на легковик українців, який рухався попереду тією ж смугою руху.

У результаті аварії ще двоє чоловіків та двоє дітей віком 3 та 7 років отримали серйозні травми. Їх доправили до лікарні у місто Лодзь. Одну особу перевезли гелікоптером до лікарні швидкої допомоги у місто Згєж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прокуратура та поліція міста Ловіч встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, за даними верховного комісара ООН у справах біженців Філіппо Грандіза, з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, до сусідніх країн виїхало понад півтора мільйона українців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...