facebook

Секретний план Путіна: міжнародна розвідспільнота розповіла, як Росія хотіла знищити Україну після її захоплення

Путін мав чіткий план, що робити з Україною після її захоплення. У ньому передбачався контроль над енергетичною системою України і навіть знищення підручників.

Про це повідомила Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm.
Як розповідають InformNapalm, спільнота отримала документ, який, наймовірніше, є планом президента країни-агресорки Путіна. В плані йдеться про кроки, які повинні були виконати після окупації України. InformNapalm інформує, що документ отримали по своїх інсайдерських каналах.

У спільнота зазначають, що документ під назвою “План дій зі створення системи контролю за економічними та політичними процесами в Україні” напередодні повномасштабного вторгнення збройних сил РФ до України поширювався у високопоставлених закритих каналах Росії.
У план президента-агресора, зокрема, входило замінити усі гілки влади України, створити окремі “республіки”. Згодом, кожна із цих республік планувалось приєднати до РФ.

Політична сфера – розпуск Верховної ради, Уряду, Конституційного та, можливо, Верховного суду як нелегітимних органів після узурпації влади шляхом антиконституційного державного перевороту у 2014 р; визнання всіх законодавчих актів, ухвалених після держперевороту в 2014 р., що не діють у частині, що суперечить Конституції та законам України, що діяли до 21 лютого 2014 р; збереження легітимності органів місцевого самоврядування, обраних безпосередньо населенням. Передача їм повноважень облдержадміністрацій із розпуском та ліквідацією останніх; делегування органами місцевого самоврядування народних представників для участі у Конституційних Зборах щодо вироблення проекту нової Конституції України з подальшим винесенням його на загальнонародний референду

Серед економічних планів окупантів – відмова від Асоціації з Євросоюзом та вступ в Євразійський економічний союз. Також передбачалось заморожування активів, що належать резидентам США та країн НАТО, а також офшорних зон, націоналізація електромереж та стратегічних об’єктів електрогенерації, введення зовнішнього управління на більшості великих підприємств.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Енергетична сфера – встановлення контролю над АЕС, повернення їх до нормальної роботи на російських ТВЕЛах, націоналізація електромереж та стратегічних об’єктів електрогенерації: ГЕС, великих ТЕС, встановлення контролю за ГТС України.

“Демілітаризацію”, як називає Путін, мали провести так: ліквідація міністерств оборони та МВС. Відповідно, занулювання видатків на оборону, державну безпеку, функціонування Конституційного суду, Верховної Ради, функціонування МЗС та дипломатичних представництв України за кордоном.

Щодо “денацифікації, яка мала на меті знищити українську історичну спадщину та мову, запланували вилучити та знищити всю навчальну літературу, що на їх думку “спотворює історію, що пропагує нацизм та русофобію”, а російська мова мала стати державною.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...