facebook

Астролог склав гороскоп Путіна: найближче майбутнє російського президента

Всіх людей, які виявилися залучені у війну, коли Росія напала на Україну, хвилює як довго ворог топтатиме нашу землю. А оскільки всі дії Росії спрямовуються її президентом, то зрозуміло, що питання про те, як довго він буде біля керма, теж дуже важливе.

Астролог Джеймі Партрідж склав гороскоп Путіна і розповів, що на нього чекає.

“У Володимира Путіна Сонце у поєднанні з нерухомою зіркою Альгорабом, що робить його агресивним, жадібним, руйнівним, злісним, жорстоким, відштовхуючим, агітатором та брехуном “, – пише астролог.

2022 рік розпочався Для Путіна з обнадійливих переходів у його гороскопі. Кульмінація цього руху настала 25 лютого 2022 року, лише через день після того, як він вторгся до України. Але тепер вона пішла на спад.

“На щастя для всіх нас, на нього чекають страждання до кінця року”, – зазначає Партрідж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З середини березня 2022 року Сатурн проходить транзитом у квадраті з Юпітером, в опозиції до Середини Неба та Плутона. Це час розплати за його дії.

Якщо ще на початку цього тижня Путін вірив, що він на правильному шляху, то вже 18 березня, через тиждень, гороскоп обіцяє йому “негаразди, критику, обмеження”.

“Варіантів виходу з неприємностей стає все менше. Структури або давні переконання можуть зруйнуватися, внаслідок чого Путін почуватиметься невпевненим і невпевненим у майбутньому. Попередні переоцінки та самовпевненість тепер дорого йому обійдуться. Можливі фінансові труднощі та брак ресурсів. Події можуть змусити його переоцінити тверді переконання, що раніше існували” – пише астролог.

А 27 березня, внаслідок фінансових санкцій, Путін може “йти на ризик, якого він зазвичай надто побоюється”.

21 квітня фінансовий тиск може змусити Путіна економити чи скорочувати штати. Його здатність робити свій вибір може бути обмежена важкими обов’язками, правилами, законами.

“На карту можуть бути поставлені роки напруженої роботи, оскільки потужні зовнішні сили обмежують його можливості. Це перевірка особистого самовладання. Час виправити минулі помилки йде. Його кармічний кредит підраховується, і доля визначить результат. Зловживання владою, контролююча чи маніпулююча поведінка, насильство чи жорстокість останніми роками можуть стати приводом для почуття провини, а також страху. Цей перехід може проявити ворогів, поразки та втрати”, – пише Партрідж.

Період з 13 квітня до 28 липня і особливо 12 липня астролог називає вдалим часом для Путіна для ведення дискусій та переговорів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...