facebook

У боях за Україну загинув 27-річний захисник, який воював на Донбасі

Загинув 27-річний захисник України Павло Сбитов. Уродженець Львівської області воював на Донбасі та був командиром роти батальйону морської піхоти.

Про загибель героя заявили на сайті Армія Inform.

Павло Сбитов жив у селі Березець неподалік Городка на Львівщині. У віці 15 років він став курсантом Львівського воєнного ліцею імені Героїв Крут. Навчався у Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного (факультет бойового застосування військ).

Здобувши вищу освіту, він відправився служити в морській піхоті (503-й батальйон, який Сбитов пізніше очолив), на передову. 2016 року його батальйон захищав Маріуполь.

Сбитов раніше розповідав, що його батьки не хотіли, щоби син служив в армії. Близькі говорять про загиблого як про яскраву особистість і талановитого військового. Йому пророкували велике майбутнє та погони генерала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми разом пройшли стількими фронтовими стежками! Майже ціле твоє життя пройшло на війні. тепер ти помандрував далі… Туди, де ми колись обов‘язково зустрінемося.”, – пише про героя військовий капелан Андрій Зелінський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...