facebook

Світ здригнувся: реальність виявилася гіршою за пророцтва Ванги про Україну на 2022 рік

Військова спецоперація в Україні досі продовжується. Громадяни різних країн перебувають у страху й у очікуванні перемир’я. Однак архівне пророцтво Ванги налякало їх ще більше, адже в ньому сказано про великий політичний переворот, який може перевернути ситуацію у світі.

Пророцтво великої провидиці Ванги все більше набирає популярності в Мережі. Адже її передбачення пов’язане з напруженою політичною ситуацією. Прозора говорила про те, що незабаром з’явиться «потужна слов’янська держава». А у листопаді 2021 року в ефір програми «Нехай говорять» прийшов кум Вангі, який докладно поділився її видіннями.

«Ми мали дружню розмову, пили чай. Я сказав, що сам родом із Курської області, поряд з Україною. Вона каже: “Війна там буде, війна страшна. Зруйнують там все, що можна зруйнувати, один одного повбивають, багато правителів зміниться”», – говорив гість програми.

Він згадав, що у їхній розмові Ванга шкодувала мешканців України через «складні керівники».

«Прийде порох – розв’яже війну. Потім зелений господар прийде – веселий, добрий, усім подобатиметься, але заведе туди, що мало не в рабство здаватися доведеться», – розповів він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також гість програми уточнив, що Ванга не називала точних дат, але за деякими ознаками він зробив висновок, що йдеться приблизно про 2027 рік.

Крім того, тепер і на платформі TikTok стало популярним пророцтво про правителя, який подарує світ. У цій соціальній мережі були показані кадри, на яких Ванга перед смертю лежить на лікарняному ліжку. Сліпа провидиця вже тоді не могла вставати і просила про мир.

«Прийміть заходи, коли я піду, щоб вони не лаялися і не нашпигували один одному», – просила вона.

За словами однієї з наближених до ясновидця, вона передбачала мир і спокій. Однак це станеться лише тоді, коли «прийде восьмий». Дослідники пророків Ванги припускають, що йдеться про восьмого президента України, проте сьогодні там лише шостий правитель.

Раніше Сиб.фм писав про те, що розсекречено пророцтво Нострадамуса про війну в 2022 році. Чаклун Влад Кадоні та відьма Олена Голунова дали страшне передбачення на поточний рік, а також великі екстрасенси та ясновидці розповіли до чого готуватися людству.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...