facebook

У Чернігові ворог починає застосовувати тактику Маріуполя, – Арестович

Ситуація у Чернігові складна, ворог почав застосовувати щодо міста приблизно таку ж тактику, як і до Маріуполя. Про це в ефірі 24 каналу розповів радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

За його словами окупанти б’ють по житловим кварталам і це є помстою за те, що Чернігів героїчно протистоїть ворогу. Арестович додав, що на відміну від Маріуполя до Чернігова є шляхи постачання гуманітарної допомоги, тому центральне командування має змогу надати військову допомогу.

“Ситуація у Чернігові далека від деяких заяв, які прозвучали, що нібито місто зараз в оточенні й так далі. Немає оточення – є складна ситуація. Однак командування ЗСУ та влада працює над тим, аби полегшити ситуацію. Будуть зосереджені й доправлені зусилля до Чернігова саме для того, аби зараз підтримати місто”, – додав він.
Нагадаємо, у Чернігові вночі 23 березня російські окупанти скинули авіабомби на автомобільний міст через Десну, який сполучав місто з Києвом. В результаті удару впав один із прольотів мосту. Як сказав голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, це не заважає доставляти гуманітарну допомогу до міста. Місто забезпечується продуктами харчування і всім необхідним.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...