facebook

Священник московського патріархату здав окупантам українську журналістку

Московський піп із Запоріжжя виявився очікувано колаборантом.

Журналістка Громадського Вікторія Рощина тиждень пробула у полоні в російських окупантів. Вчора, 22 березня, журналістку було звільнено. Разом з тим стало відомо, хто здав Вікторію до рук загарбників.

Зі слів волонтера та громадського діяча Романа Сініцина, саме через довіру росіян цей «московський» піп Лука відповідав за гуманітарну колону, яка йшла з Запоріжжя на Бердянськ. І Вікторія їхала саме з цим Лукою в Бердянськ в цій гуманітарній колоні. Їхала поки Лука не здав журналістку ФСБ в Бердянську.

“Лука – типовий зрадник і відкритий агент, і повинен бути ліквідований за законами воєнного часу, або поміняний на наших полонених. 15 березня 2022 року у своєму Телеграм-каналі він заявив, що українці заслужили російські бомбардування. Відверто засуджував надання Православній церкві України Томосу, порівнявши дії влади України з діями Гітлера, Сталіна та інших диктаторів. Більше того, за моєю інформацію Луку декілька днів тому привітав з затриманням «дєвочки» Єпіскоп РПЦ Пантелеймон, в миру Андєрй Шатов. Пантелеймон – це особистий вікарій Патріарха Кіріла, тобто не просто «московський поп», а високопоставлений справжній московський православний працівник ФСБ”, – коментує Сініцин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...