facebook

5-річна українка Тая Марценюк трагічно загинула в Італії внаслідок жахливого ДТП

Загинула 5-річна дівчинка, яка постраждала під час наїзду автомобіля місцевого жителя на групу біженців із України. Трагедія сталася неподалік міста Кротоне.

Про це повідомляють італійські ЗМІ.

Згідно з повідомленнями, трагедія сталася ввечері 20 березня на державній дорозі 106 у місті Канторато на північ від Кротоне. Загибла українська дитин Таїсія Марсенюк а з двома дорослими йшли вздовж дороги, коли їх збив 45-річний мешканець Кротоне Джузеппе де Фаціо.

Як повідомляють ЗМІ, причини трагедії наразі невідомі, адже місце ДТП було добре освітлене і біженців, які нещодавно приїхали з України, було добре видно.

Водія автомобіля відвезли на освідчення на предмет перебування у стані алкогольного сп’яніння. За даними італійських журналістів, на місце аварії прибули військові, коронер та пожежники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зіткнувшись із цією трагічною подією, ми всі відчуваємо глибоку несправедливість жорстокої долі та величезний біль. Як кожен кротонець, як і кожен батько, я спустошений. Усього кілька днів тому я особисто поїхав вітати перших братів та сестер з України. Серед них багато дітей, врятованих від жахливої війни. Ми зустріли їх з радістю та теплом. А сьогодні змушені оплакувати трагічну загибель дитини. Немає слів. Тільки глибокий біль. Біль, який об’єднує всіх мешканців нашого міста”, – сказав мер Кротоне Вінченцо Віче про загибель маленької українки.

У Кротоне у день похорону загиблої дівчинки оголосять жалобу. “Ми залишаємося єдиними в солідарності з українським народом та українською громадою Кротоне. І ми будемо поряд з українцями в момент цього величезного болю”, – сказав мер Кротоне.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...