facebook

Студента, расчленившого однокурсницю в Запоріжжі, відпустили під домашній арешт

Студент запорізького медуніверситету, разом з подругою жорстоко вбив однокурсницю чотири роки тому, відпущений під домашній арешт. Причина – онкозахворювання обвинуваченого.

3a7095cfcce0f3ce2a0cd7240fe9dddf

При цьому такий вердикт стосується виключно хлопця, але не його спільниці. Вбивця засуджений до 15 років в’язниці, а його спільниця – 13. З обох було стягнуто понад 90 тисяч гривень для сім’ї вбитої дівчини.

Нагадаємо, Gazeta.zp.ua вже писала, що в листопаді 2013 року двоє уродженців кримських міст (хлопцеві тоді був 21 рік, а дівчині — 19 років), які навчалися у Тернопільському медуніверситеті, на орендованій квартирі будинку на вулиці Яценка задушили свою однокурсницю, яка приїхала до Запоріжжя з Херсонської області.

Зрозумівши, що накоїли, вирішили позбутися тіла жертви. Вони розпиляли тіло нещасної ножівкою, винесли її на пустир, де намагалися спалити, використовуючи бензин і навчальну зошит. Завдяки відеозаписів камер спостереження на заправці і не до кінця згоріла зошити слідчі вийшли на слід підозрюваних однокурсників вбито.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...