facebook

Вінничина у скорботі: Дзигівка попрощалася з морським піхотинцем Сергієм Наконечним

На війні обірвалося життя молодого воїна з села Дзигівка, що на Ямпільщині, Сергія Наконечного.

Більше тижня тому, 18 березня, нашого земляка і його бойових побратимів підступно накрили ворожі гради під Миколаєвом.
Сьогодні, 27 березня, Героя поховали з почестями.

Сьогодні, 27 березня, провести в останню путь Сергія прийшли рідні, друзі, побратими, очільники громади, представники військкомату, знайомі.

— В домі загиблого відбулася прощальна панахида, а опісля все село зійшлося на траурний мітинг в центрі села. І знову на колінах проводжали сельчани Героя, линуло в небо «Пливе кача», чулись ридання, звучали прощальні промови, — розповідають Ямпільські вісті.

На війні обірвалося життя молодого воїна з села Дзигівка, що на Ямпільщині, Сергія Наконечного. Більше тижня тому, 18 березня, нашого земляка і його бойових побратимів підступно накрили ворожі гради під Миколаєвом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 27 березня, Героя поховали з почестями. Кількатисячна процесія йшла на кладовище. Після прощання під звуки Державного Гімну України та залпи салюту труну опустили у могилу.

— Спочивай з Богом, Сергію! Світла пам’ять завжди житиме в серцях твоїх рідних і усіх земляків. Агресор відповість за смерть кожного нашого воїна, кожної дитини, за кожну материнську сльозу, за кожен поруйнований будинок, за кожен метр спаленої землі. Герої не вмирають! Слава Україні! — цитуємо фейсбук-публікацію видання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...