facebook

Астролог попередила: Путін прорахувався, але ні в якому разі не розслабляйтеся

Астролог Ірина Звягіна з Сум впевнена, що почалися 29 березня переговори в Туреччині між делегаціями України і Росії позбавлені всякого сенсу для Кремля. Секрет таїться в з’єднанні планет.

Кажуть, що сьогодні Ірина Звягіна-один з кращих астрологів. При цьому свої астрологічні прогнози вона становить не тільки виходячи з розташування зірок, планет, а також фаз місяця, але і відштовхуючись від людської психології. Під час російсько-української війни ця жінка щодня доносить до українців важливість того чи іншого дня чи рішення на фронті. Не стали винятком і переговори в Стамбулі.

Так, наприклад, астропсихолог Ірина Звягіна з Сум впевнена, що почалися 29 березня переговори в Туреччині між делегаціями України і Росії позбавлені всякого сенсу для Кремля, так як “населення оркостана ніколи не зрозуміє суті компромісів”. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

При цьому Ірина впевнена, що навіть якщо прийняти, що переговори нікчемні і не мають конкретних результатів, то цей день, 29 березня, щось корисне для України все ж приніс, хоч це і залишається поки за кадром. Крім того, Венера і Сатурн на Місяці гороскопу України обіцяє допомогу ззовні, лояльність і підтримку світу.

Що ж стосується середи, 30 березня, то в цей день місяць в Рибах. Вранці, через секстиль з Ураном всім потрібно було посилити пильність. Вся справа в тому, що Уран підвищує ступені свободи, і це той час, коли може статися все, що завгодно, і частіше — щось неприємне і несподіване.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А ось зараз, за словами астролога, відбувається вточніше з’єднання місяця з Юпітером. У захищеному просторі це прекрасний аспект для відпочинку, приємного спілкування, позитивної оцінки того, що відбувається.

Але зараз, в умовах війни,а значить небезпеки, всім потрібно стежити за попередженнями, одержуваними тим чи іншим чином. Тут наглядова людина побачить кращий варіант з поганих, а якщо кудись не потрапить, запізниться, пропустить, то у нього все в порядку з інстинктами.

“Слава Україні!”- завершила астролог прогноз.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...