facebook

Багаторазовий чемпіон, батько трьох дітей: у Маріуполі загинув екс-капітан збірної України

У Маріуполі загинув колишній капітан національної збірної України по водному поло Євген Обедінський. Спортсмен був убитий 17 березня, у нього було троє дітей.

Про це в Фейсбуці повідомив його батько і тренер Олександр Обедінський.

“17 березня 2022 року в Маріуполі загинув мій син Женя. Світла і добра людина, батько трьох дітей. Був чуйним сином, братом, батьком, другом, відмінним спортсменом, майстром спорту, неодноразовим чемпіоном України у складі команди “Іллічівець”, капітаном національної збірної України.

Був великим життєлюбом, ніколи не здавався, не скаржився на життя, як би йому не було важко. У нього завжди була одна відповідь: Не хвилюйся тато, я впораюся” – написав Олександр Обедінський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Російські військові вивезли до окупованого Донецька 12-річну Кіру – дочку загиблого в Маріуполі неодноразового чемпіона України з водного поло, екскапітана національної збірної України Євгена Обединського.

Джерело: дідусь дівчинки Кіри – заслужений тренер України з водного поло Олександр Обединський під час телемарафону, пише Укрінформ

Пряма мова: “Кіра зараз перебуває в Донецьку, вона була вивезена до Донецька. Зараз вона там у лікарні ім. Калініна проходить лікування, вона отримала легкі осколкові поранення.

Я сьогодні з нею по скайп-зв’язку зв’язався, ми розмовляли, вона дуже сумує за нами і хоче, щоб ми зустрілися. І ми на це дуже сподіваємось, що вона повернеться і ми будемо разом, ми дуже любимо одне одного.

З початком війни вона жила у нас, потім її буквально за три-чотири дні до нашого від’їзду тато забрав, і вона останнім часом у Маріуполі жила з ним. Так сталося, що мій син загинув, і її вивезли до Донецька”.

Деталі: Дідусь висловив сподівання, що онуку повернуть під його опіку, оскільки батько Кіри 17 березня загинув у Маріуполі, а мати померла під час її народження.

Що передувало: 29 березня Маріупольська міськрада з посиланням на Олександра Обединського повідомила, що в Маріуполі загинув його син – неодноразовий чемпіон України з водного поло, екскапітан національної збірної України, батько трьох дітей Євген Обединський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...