facebook

“Чіткий передвісник закінчення війни”: астрологиня повідомила, на коли зорі віщують перемогу України

На першому тижні квітня Україну може очікувати посилення бойових дій, але вже з другого тижня другого весняного місяця війна має закінчитися.

"Чіткий передвісник закінчення війни": астрологиня повідомила, на коли зорі віщують перемогу України

Такий прогноз зробила астрологиня Анжела Перл, пише Апостроф.

“Точної дати я не знаю. Але зауважила, що у квітні у нас буде з’єднання, яке відповідає за мир: Юпітер і Нептун. Щоразу, коли вони з’єднуються – закінчується війна. Так було в 1919 році, в 1945 і ось зараз теж ми чекаємо, саме з’єднання настає 12 квітня. У квітні вже буде зрозуміло, що все, що війна не може продовжуватись і що перемога буде за Україною. Ми переможемо – це на всіх гороскопах та картах видно”, – поділилася астролог.

Вона зазначає, що в перший тиждень квітня на країну чекає з’єднання Сатурна і Марса і можлива ескалація та спалах бойових дій. Справа в тому, що Сатурн, який є планетою поневірянь та важких подій, йде Місяцем у гороскопі України і ще три рази проходить там до кінця року.

“Це не означає, що війна йтиме так довго, можливі якісь локальні моменти. Квітень буде для нашої країни переломний. Проте вже в середині березня стало відомо, що захоплення України неможливе, а російська армія програє”, – розповіла Анжела Перл.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується періодів, коли можуть бути локальні спалахи, астролог називає червень, серпень і кінець жовтня.

Анжела Перл також вважає, що ядерного удару не буде, тому що за це відповідає Плутон, а він скоро зупиниться і буде у ретроградному русі. Можуть бути лише залякування.

16 травня очікується місячне затемнення у гороскопі України у точці досягнень, цілей та репутації, яке може показувати перемогу над агресором.

“Репутація в України зараз: весь світ аплодує і захоплюється. Так зібратися і протистояти ворогові – це залишиться в підручниках”, – каже астролог, додаючи, що найближчі кілька місяців будуть складні, але вже йде до завершення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...