facebook

Пономарьов назвав місце, де вбити Путіна найпростіше

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін не може перебувати у захищеному бункері з низки причин. Зокрема, тому, що в подібному місці його фізичне усунення можна організувати набагато легше.

Чутки про спеціальне укриття на Уралі можуть поширюватися Кремлем навмисно. Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю OBOZREVATEL висловив російський опозиційний політик Ілля Пономарьов.

“У мене є певний скепсис щодо того, що він знаходиться в бункері. З однієї простої причини: тому що бункер – це не тільки безпека, це ще й в’язниця”, – зауважив політик. “Це багаторазово полегшує можливість для палацового перевороту. У такому разі достатньо дати команду охоронцям”, – додав він.

На думку Пономарьова, знаходження в ізоляції верховного головнокомандувача погано позначається на моральному дусі підлеглих. “Якщо воєначальник не на командному містку, то це має дестабілізуючу дію на всю команду”, – зауважив опозиціонер.

Він не виключив, що підготовка подібних бункерів справді ведеться, але про переїзд туди першої особи поки що не йдеться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цьому контексті політик нагадав про те, що Путін має в своєму розпорядженні досить надійні резиденції безпосередньо в Москві. Наприклад, резиденцією у Ново-Огаревому.

Пономарьов припустив, що чутки про бункер є складовою шантажу Путіна. Зокрема, у контексті застосування ним ядерної зброї.

Як писав OBOZREVATEL, колишній керівник розвідки Британії MI6 Крістофер Стіл спрогнозував, що вже найближчим часом Путіна можуть усунути з посади або вбити. Таким чином, до мирного договору з Україною диктатор не доживе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...