facebook

Змінить хід війни: астролог назвав ключову дату для України та сказав, де будуть запеклі бої

На Україну в квітні очікують запеклі бої з Росією – окупанти спробують взяти в кільце українських захисників на Донбасі. Крім того, будуть йти битви за Харків. Після 15-16 квітня перебіг війни зміниться кардинально.

Про це заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, критична ситуація може скластися на лінії від Харкова до Гуляйполя, що включає міста Чугуїв, Барвінкове, Блюзнюки, Лозова.

Обстріли та запеклі бої можливі у Павлограді, Петропавлівці, Першотравенську, Васильківці, Покровці Дніпропетровської області та на Запоріжжі – у Гуляйполі та Пологах.

Також під ударом можуть опинитися міста – Святогірськ, Краматорськ, Слов’янськ, Дружківка, Селидове, Курахове, Мар’їнка, Вугледар.

“Думаю, там буде дуже небезпечно, будуть обстріли та руйнування, не залишайтеся там. Не знаю, що сказати за Маріуполь, на жаль, шансів мало…”, – зазначив Урантус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, довгота Маріуполя збігається з довготою Москви, а це означає, що у квітні у столиці Росії розпочнуться руйнівні політичні процеси, а їх результат проявиться у серпні 2022 року.

“Руйнування та вбивства в Маріуполі, окупація Донецька, обов’язково позначаться на Москві. Енергія йде лініями магнітних полів, а міста знаходяться на одній лінії, на одній довготі. І в результаті, немов по невидимих проводах, все зло і біль повернуться до Москви. Це кармічний зв’язок між цими містами”, – наголосив астролог.

Він додав, що всі міста між Донецьком та Луганськом чекає розруха та занепад.

Урантус нагадав, що у квітні буде з’єднання Юпітера і Нептуна в Рибах – таке явище спостерігалося, коли Росія програла Кримську війну і була змушена підписати невигідний для неї Паризький мирний договір, який до 1871 року визначав політичний устрій у Європі.

“Думаю схожа історія повторитися і в 2022 році. Крім того, цей аспект призведе до дуже великої інфляції в Росії, і її міжнародної ізоляції”, – сказав він.

При точному поєднанні Венери та Юпітера в Рибах є надія на укладання мирного договору – це може статися у травні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астролог Наталія Нестеренко заявила, що війна в Україні покладе край режиму президента Росії Володимира Путіна, але самі бойові дії можуть затягнутися.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона торкнеться Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули.

У свою чергу, автор каналу Irina Astrology Horoscope заявила, що Україна переможе у війні з Росією, але періоди перемир’я чергуватимуться з новими загостреннями. Президента Росії Володимира Путіна чекає смерть, але є кілька сценаріїв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...