Categories: Війна

Зеленський сказав, за якої умови РФ може застосувати ядерну зброю

Росія зможе застосувати ядерну зброю лише у тому випадку, якщо відчує свою перевагу. Але допомога країн Заходу чи вступ України до НАТО не підштовхнули б агресора до такого кроку.

У цьому впевнений президент України Володимир Зеленський. Своїми думками щодо цього він поділився в інтерв’ю індійському ЗМІ Republic Media Network. Він зазначив, що РФ завжди використовувала силу у той момент, коли “відчувала слабкість і невпевненість іншої сторони”.

“Використання будь-якої зброї, і ядерна не виняток, буде не тому, що хтось вступиться за Україну, не тому, що нас взяли б до НАТО, хоча цього не сталося, і не тому, що та чи інша країна передасть нам літаки чи танки. Росія може використовувати навіть ядерну зброю лише тоді, коли відчуватиме перевагу. Саме перевага, а не те, що каже світова дипломатія: якщо їх буде загнано в кут”, – вважає Зеленський.

Також, за його словами, російське керівництво “любить життя і не хоче віддавати владу”. А використання ядерної зброї призведе саме до того, що ці люди “втратять усе”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Зеленський готовий особисто вести переговори з Путіним про завершення війни, незважаючи на звірства російських окупантів проти мирних жителів України. Президент готовий говорити з диктатором на всі теми, але серед пріоритетних – припинення вогню, а також питання Донбасу та Криму.

Саша

Recent Posts

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

1 годину ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

4 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

6 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

8 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

8 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

10 години ago