facebook

Усунення Путіна: російський опозиціонер назвав вирішальний чинник

У міру погіршення ситуації на фронті для російської армії зростатиме ймовірність усунення від влади або фізичного знищення президента країни-агресора Володимира Путіна. Вирішальну роль у цьому можуть відіграти Збройні сили України.

Усунення Путіна: російський опозиціонер назвав вирішальний чинник

Санкції щодо олігархів з оточення Путіна і навіть його родичів не спричинятимуть настільки потужного впливу. Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю OBOZREVATEL висловив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко.

“У міру збільшення кількості поразок і поглиблення їхнього ступеня, масштабу, тяжкості, ймовірність протесту – або змови з метою усунення або фізичного усунення – зростає”, – заявив він.

Опозиціонер зауважив, що політичне поле у РФ зачищено. Усі військові та політики, які могли становити реальну загрозу для Путіна, знищені.

“Всі люди, які у вищому керівництві збройних сил могли мати якусь власну думку та власну позицію, зверніть увагу, хто це був? Генерал Лебідь – убитий, генерал Рохлін – убитий”, – нагадав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Яковенка, переважна більшість військової верхівки Росії “панічно боїться” Путіна і, напевно, не може планувати зміну влади в країні.

“Але в принципі є якась кількість генералів, які є більш-менш професіоналами і розуміють, що відбувається. Тому такий рух можливий. Але тільки після того, як поразка на фронті стане настільки тотальною, що вона буде відомою і очевидною вже практично всім у збройних силах”, – наголосив Яковенко.

“Насправді це, як і все решта, в руках української армії”, – підсумував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...