facebook

У Москві знайшли вбитим колишнього віце-президента “Газпромбанку” Владислава Аваєва та його родину

Колишнього віце-президента “Газпромбанку” Владислава Аваєва, його дружину та дитину знайшли мертвими у квартирі в Москві. За попередньою версією, Аваєв убив сім’ю і наклав на себе руки.

Про це повідомляє ABnews із посиланням на джерело ТАРС у Слідчому комітеті.

Трупи Аваєва, його дружини та неповнолітньої дочки були виявлені 18 квітня у квартирі, яка розташована на південному заході Москви. Їх знайшли родичі після повідомлень няні та водія про те, що подружжя довго не виходить на зв’язок і не відчиняє двері.

У поліції порушили кримінальну справу за статтею про вбивство двох і більше осіб. Основна версія слідства звучить так: 51-річний Аваєв на ґрунті побутового конфлікту застрелив дружину та 13-річну доньку з пістолета, після чого наклав на себе руки.

У Telegram-каналі “112” повідомляють, що вранці Владислав Аваєв зателефонував водієві і сказав приїжджати до будинку на Університетському проспекті до 11:00. Коли той приїхав, двері квартири ніхто не відчинив. Тоді він зателефонував старшій дочці бізнесмена. 26-річна Анастасія приїхала на адресу після обіду і виявила тіла в квартирі: в одній із кімнат, де панував безлад, вона виявила тіла дорослих, в іншій — дівчинки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією ЗМІ, Аваєв мав тривалий конфлікт із дружиною. Незадовго до вбивства він дізнався, що дружина вагітна від іншого чоловіка, а точніше водія, який звільнився, коли бізнесмен дізнався правду. Жінка була на п’ятому місяці вагітності.

Торік Олена Аваєва судилася з чоловіком через розбіжності у вихованні дитини – 13-річна Маша мала інвалідність. У грудні 2021 року Олена Аваєва чомусь відкликала свій позов. Можливо, вдалося домовитись із чоловіком у досудовому порядку.

СК у Москві порушив кримінальну справу за статтею “Вбивство”. Також у дворівневій квартирі виявили 13 одиниць зброї.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...