facebook

“Це не буде швидка перемога”: Маляр розповіла, чи варто українцям готуватися до тривалої війни з РФ

У війні з Росією перед Україною стоїть велика ціль – державність країни, а великі цілі не досягаються ні за три дні, ні за тиждень.

Від самого початку говорили про те, що війна буде тривати якійсь час.

Про це у п’ятницю, 22 квітня, заявила під час телемарафону “Єдині новини” заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

“Тобто це не буде швидка перемога. Чому? Тому що перед нами стоїть дуже велика ціль – наша державність, а великі цілі не досягаються ні за три дні, ні за тиждень. Це по-перше. По-друге, у нас нерівні сили. Ми постійно відверто про це говоримо, очевидні речі, що ворог переважає у кількості – його армія – і озброєння”, – зазначила вона.

За словами Маляр, наразі в України є свої переваги. Це те, що Збройні Сили – це інтелектуальна армія. Те, що українські командувачі – їхня тактика і стратегія – дійсно переважають російські підходи у цьому сенсі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Але ми потребуємо військової допомоги в сенсі озброєння, насамперед важкого. Тому у великій мірі тривалість цієї війни буде залежати і від інтенсивності та якості цієї допомоги. Тобто зі свого боку ЗСУ роблять все можливе і неможливе, щоб це все було якнайшвидше, але є об’єктивні обставини, які не тільки залежать від нас”, – резюмувала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...