facebook

Магнітні бурі у травні 2022 року: які дні будуть найнебезпечнішими

Наступного місяця очікується кілька магнітних бур різної інтенсивності, які можуть позначитися на самопочутті метеозалежних людей. Експерти розповіли, коли у травні будуть небезпечні дні й як від них захиститись, передає Swpc.noaa.

Перша магнітна буря середньої сили відбудеться 1 травня. Деякі люди можуть відчути погіршення самопочуття, зокрема головний біль, запаморочення, слабкість.

Другу магнітну бурю варто очікувати 7-8 травня, її інтенсивність досягне 12-15 балів. Буря такої активності зачепить не лише метеозалежних людей, а й здорових. У цей період краще відмовитися від фінансових угод, важливих переговорів та сильних фізичних навантажень.

Ще одна потужна магнітна буря (10 балів), за даними метеорологів, відбудеться 14 травня. У цей день також може спостерігатись погіршення самопочуття, тому його краще провести час удома, якомога більше відпочивати та виспатися.

Слабкі геомагнітні коливання прогнозують у періоди з 17 по 18, з 20 по 21 та з 26 по 27 травня. У цей час насторожі треба бути людям із хронічними захворюваннями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб захиститися від впливу геомагнітних бур, потрібно:

Дотримуватися правильного порядку дня;
Відмовитися від вживання алкогольних напоїв та кави;
Регулярно проводити час на свіжому повітрі;
Пити багато рідини та заспокійливі чаї;
Не планувати далеких поїздок;
Приймати контрастний душ підвищення тонусу організму;

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...