facebook

На Донеччині загинув старший матрос з Івано-Франківщини Ярослав Залипка

У російсько-українській війні загинув старший матрос Ярослав Залипка з Рогатина, що на Івано-Франківщині. Про це повідомили на Facebook-сторінці Рогатинської громади.

Ярослав Залипка народився 16 січня 1981 року. Навчався в Рогатинській школі № 2. Освіту здобув у Рогатинському державному аграрному коледжі за спеціальністю “зоотехнік”. З червня 1999 до жовтня 2000 року чоловік проходив строкову службу. У мирний час Ярослав працював в Україні та за кордоном.

З 27 березня 2018 до квітня 2021 року чоловік брав участь в Операції об’єднаних сил.

“Напередодні 24 лютого 2022 року чоловік важко травмувався. Проходячи тривале лікування, старався якнайшвидше стати на ноги. “Якби не травма, я з першого дня був би там, зі своїми”, — постійно казав він рідним, відколи почалося повномасштабне вторгнення”, — пишуть на сторінці Рогатинської громади.

5 червня 2022 року Ярослав вирушив на фронт. Воїн служив у лавах гранатометного відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти. Виконував бойові завдання у Бахмуті, Водяному.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ярослав Залипка загинув 7 лютого 2023 року в бою з російськими окупантами на Донеччині. У героя залишилися 11-річна донька, дружина, батьки й сестра.

“Щомиті пам’ятатимемо, якою ціною дається нам кожен крок до перемоги. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять захиснику України!” — написали на Facebook-сторінці Рогатинської громади.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...