facebook

Сонячне затемнення 30 квітня буде знаковим для України, а 9 травня – важливим днем: астролог дала оптимістичний прогноз

У суботу, 30 квітня, станеться сонячне затемнення, яке матиме великий вплив на Україну. Цей важливий і відповідальний період кожен зможе використати для того, щоб наблизити перемогу нашої країни над рашизмом.

Про це йдеться у астропрогнозі Олени Осипенко. За словами астрологині, сонячне затемнення стане знаковим для України, а 9 і 16 травня будуть важливими датами.

30 квітня о 23.43 за київським часом відбудеться часткове сонячне затемнення. А вже через 15 днів після цього, 16 травня, настане повне місячне затемнення. Як пояснює Осипенко, ця суперповня впливатиме на всіх людей максимально інтенсивно. Крім того, серединним днем між затемненнями є 9 травня, у цей момент відбудеться точна фаза першої чверті Місяця. Усі ці дати і будуть знаковими для України.

“За тиждень до 30 квітня розпочинається умовний коридор затемнень, і через тиждень після затемнення потрібно з особливою увагою ставитися до прийняття важливих рішень. У цей період погіршується емоційне тло і наростає тривожність, може збільшитися кількість аварій і травм”, – розповідає Осипенко.

Вважається, що затемнення – це початок нового етапу всім жителів планети, яке говорить про кардинальні зміни протягом року. При цьому це можуть бути як втрати, так і прогрес.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для України ця космічна подія буде сприятливою, адже гармоніює з її гороскопом.

“Настане період комунікацій, розробки та підписання важливих документів протягом півроку до наступного сонячного затемнення (воно очікується у жовтні). Відбудеться розширення мережі контактів, з’являться нові ділові партнери, пройдуть важливі переговори, буде укладено угоди, і хоча вони будуть тимчасовими, але досить надійними”, — заявила Осипенко.

Оскільки це знакове сонячне затемнення відбудеться у стабільному Тельці, воно може допомогти Україні закласти програму миру, а отже, зупинити війну та вбивство людей.

“Весь період протягом наступним шести місяців і навіть року буде особливо сприятливим для контактів із закордонними партнерами та отримання від них фінансової підтримки. Україна може очікувати на вдалі переговори, співробітництво, укладання договорів і відкриття нових перспектив”, – розповіда астрологиня.

Також вона дала поради українцям, як зробити так, щоб їхні прагнення миру і перемоги над ворогом здійсниоися.

“Я вважаю, що знакове сонячного затемнення всесвіт дав нам, українцям, задля допомоги, щоб ми зміцнили свою абсолютну віру в перемогу”, — підсумувала Осипенко.

Як повідомляв OBOZREVATEL, війна Росії проти України, яку розв’язав глава Кремля Володимир Путін, може затягнутися. Але у травні буде “ключова” дата, яка визначить подальший розвиток подій.

Астрологиня Наталія Нестеренко заявила, що Україна у квітні-травні 2022 року вестиме тяжкі переговори з Росією про припинення війни, але противник спробує вичавити максимум із ситуації на фронті, що негативно вплине на діалог сторін. Проте вже незабаром війна в Україні може перейти у менш агресивну фазу.

Астропсихологиня Валентина Віттрок зазначила, що президент Росії Володимир Путін, який розв’язав криваву війну проти України, приховує свою справжню дату народження, щоб ніхто не міг зрозуміти, що на нього чекає. Проте найбільш підхожа його психотипу дата – 7 жовтня 1950 року.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона стосуватиметься Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтво провидця переглянули.

Тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка заявила, що Україна до кінця року остаточно вирветься з-під впливу Росії, але перемога у війні буде затьмарена втратами. Воєнні дії можуть затягнутися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...