facebook

Віддав життя, закриваючи небо: художниця показала щемливий малюнок із загиблим воїном та його дружиною. Фото

Українська художниця та ілюстраторка Ольга Вілсон створила новий щемливий малюнок, де зобразила загиблого воїна та його кохану дружину. Героєм став покійний офіцер українських Сил протиповітряної оборони Сушков Віктор Олександрович.

Його життя обірвалося 20 березня 2022 року, коли військовий мужньо захищав небо над українськими містами. Допис з’явився в Instagram авторки (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Він віддав життя, закриваючи небо над українськими мирними містами. Вдома у нього залишилась дружина, з якою тільки у червні минулого року вони зіграли весілля”, – йдеться в описі до картини.

На ній Віктор Сушков зображений блакитними фарбами біля своєї коханої, ніжно обіймаючи її за талію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мужній воїн та чоловік редакторки видання OBOZREVATEL Ірини віддав життя, обороняючи українців від російських ракет.

Будучи уродженцем Єнакієвого, він уже раз втратив малу батьківщину через російського агресора, тому свідомо обрав шлях військового й пишався тим, що може захищати рідну землю.

Віктор Сушков служив в одній із військових частин на Дніпропетровщині. Торік створив родину з коханою дівчиною і мріяв про дітей, допоки на заваді не стали російські війська.

Відомо, що герой загинув під час виконання бойового завдання на Сумщині, під містом Охтирка.Його дружина та наша колега Ірина присвятила покійному коханому щемливий допис у Facebook, де описала те, ким був герой особисто для неї та для всіх, хто його знав.

“Я не знаю більш чистої, доброї і гідної Людини. Ти був найкращим у всьому. Не тому, що мій. Так і було, у тебе все виходило. Тебе скрізь цінували. Ти ніколи нічого не боявся, жодного разу. Ти сяяв усмішкою щодня, навіть якщо все було погано. Ти офіцер із таким внутрішнім кодексом честі, що цим с*кам і не снилося. Ти моє серце! Ти моя душа! Був і будеш. Я безмірно тебе люблю і пишаюся”, – йдеться в її повідомленні.

Ми вкотре висловлюємо глибоке співчуття нашій колезі та всім рідним і близьким полеглого героя. Ми поділяємо з вами вашу скорботу та біль.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...