facebook

РФ вбила дитину в Одесі: ракетний удар завдали по церкві

У понеділок, 2 травня, російські військові завдали чергового ракетного удару по Одесі. Внаслідок злочинних дій рашистів загинула дитина, також є поранені. Пошкоджень зазнала одна з релігійних споруд.

Про це повідомили в ОК “Південь”, йдеться в Telegram “Одеса. Офіційно”. Як повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко, внаслідок удару є загиблі та поранені.

Уповноважений президента України з прав дитини (2014-2021) Микола Кулеба у своєму Facebook уточнив, що загинула 13-річна дитина, ще одна дівчинка 17 років тяжко поранена.

Інформацію про загибель 13-річної дитини повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини і речник Одеської ОВА Сергій Братчук. Водночас у Telegram Збройних сил України повідомили, що жертвою ворожого удару став 15-річний хлопчик.

“Неповнолітня дівчина потрапила до лікарні. З трьома людьми працюють психологи”, – додали там із посиланням на начальницю пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталю Гуменюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що всього в будівлі, у яку влучила ракета, було п’ятеро людей.

Крім того, як повідомив секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону, ворожа ракета знесла дах у церкві Московського патріархату, яка підтримує державу-агресора.

“У церкві Московського патріархату знесло дах після атаки рашистів. На превеликий жаль, в Одесі є загиблі та поранені. Це, ймовірно, помста за 2 травня”, – зазначив політик.

“Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі!” – наголосив голова Одеської ОВА.

Внаслідок російського ракетного удару в Одесі загинула 13-річна дитина

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...