facebook

У львівській лікарні вийшла заміж медсестра, яка втратила на Сході обидві ноги

Весілля відбулося у лікарняній палаті.
У Львові вийшла заміж 23-річна медсестра Оксана з Лисичанська, яка внаслідок вибуху втратила обидві ноги та пальці на руці. По це розповіли в Першому медичному об’єднанні Львова.

“Наречений Віктор кружляв кохану Оксану на руках. Ноги вона, 23-річна медсестра з Лисичанська, втратила наприкінці березня. Жінка обернулася, аби попередити коханого про небезпеку, а вже за секунду під нею розірвалася міна”, — кажуть у медзакладі.

27 березня Оксана з Віктором поверталися додому. Вона йшла попереду, чоловік за нею. Пролунав вибух. Віктор дивом не постраждав, а от Оксані відірвало ноги та чотири пальці лівої руки.

Дівчину доправили до лікарні в Лисичанську, там вона перенесла 4 операції, далі її евакуювали до Дніпра, а потім перевезли до Львова. Попереду у пацієнтки – реабілітація і протезування.

Оксана з Віктором вирішили не відкладати життя на потім. Разом вони вже 6 років і виховують 2 дітей. Обручки та сукню купили у Львові, а весільний торт спекли волонтери. Церемонія відбулася в РАЦСі, а святкування – в палаті Центру хірургії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...