facebook

“У нас своя Чорнобаївка”: на Луганщині ЗСУ знищили 80 одиниць техніки РФ за три дні

Скарги окупантів на “чистилище”, яке влаштували їм українські військовослужбовці, підтверджуються новинами з фронту. Так, на Луганщині силами ЗСУ було знищено 80 одиниць ворожої техніки за три дні. Про це повідомив голова обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

За словами військового, рашисти намагаються облаштувати понтонну переправу через річку Сіверський Донець у Білогорівці, але безуспішно – ні до чого, окрім величезних втрат живої сили та військової техніки, це не призводить.

“У нас з’явилася своя Чорнобаївка – Білогорівка. Три доби наші захисники руйнують їхні понтонні переправи. Знищено близько 80 одиниць техніки. Вона просто розбита і валяється там. Окупанти мовчать про це, бо збрехати не вдасться: фотографії зі знищеною технікою є у вільному доступі. Також там загинули десятки окупантів”, – заявив Гайдай.

За словами голови ОВА, незважаючи на численні провали операцій, офіцери ЗС РФ продовжують відправляти до Білогорівки бійців, але ті, не бажаючи ставати гарматним м’ясом, відмовляються виконувати накази.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...