facebook

67-річний батько Тіни Кароль зі зброєю став на захист України. Співачка приголомшила зізнанням

Батько Тіни Кароль вступив до лав територіальної оборони і став на захист України зі зброєю в руках на початку повномасштабного вторгнення РФ. І це не дивлячись на поважний вік Григорія Самуїловича – йому 67 років.

Про це зіркова співачка розповіла у великому інтерв’ю щоденній французькій газеті Le Figaro.

Кароль зізналася, що хвилюється за батька, але поважає і приймає його рішення.

“Мій батько міг виїхати з країни, коли йому було 67 років, але вирішив залишитися захищати Україну. Вступив до лав добровольців територіальної оборони. Це його рішення. Нелегко було це прийняти…”, – сказала артистка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співачка хоче повернутися на батьківщину, але не знає, коли це вийде зробити.

“Там живе моя родина та весь мій художній колектив. Вони чекають на мене. Звісно, ​​я не знаю, коли я зможу їх відвідати. Як вони почуваються? Гнів і страх. Але вони якось продовжують жити”, – зізналася Тіна.

Також у інтерв’ю Кароль подякувала французам. Особливо за те, як громадяни цієї країни прийняли і приймають біженців з України.

“Також хочу наголосити: ми прагнемо, щоб ви були в безпеці. Ви не усвідомлюєте, як вам пощастило, що не доводиться воювати”, – додала артистка.

Раніше Кароль говорила, що її батьки – Григорій Самуїлович та Світлана Андріївна – не захотіли покидати Україну, однак при цьому їм й довелося виїхати з рідного Києва. Вони тікали зі столиці від російських окупантів так само, як колись її бабуся тікала з Києва, рятуючись від німецьких загарбників під час Другої світової війни.

Нагадаємо, днями Тіна Кароль вразила японців під час виступу в рамках благодійного концерту, під час якого вона збирала гроші на підтримку України та людей, долі яких зазнали руйнувань внаслідок вторгнення Росії на нашу землю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...