facebook

На “Азовсталі” загинула військова медикиня: тіло Героїні забрати не змогли

На металургійному комбінаті “Азовсталь” у Маріуполі загинула військова медикиня Наталія Стребкова. Жінці було 45 років, її життя обірвалося 15 квітня через російських окупантів.

На 'Азовсталі' загинула військова медикиня: тіло Героїні забрати не змогли

Про це у Facebook розповіли її донька Ірина Шматко та чоловік Олексій Гаруда. Наталія загинула від потрапляння багатотонного снаряда у бомбосховище.

Жінці було 45 років.

Медикиня була родом з Полтави, а повномасштабне вторгнення РФ зустріла разом із чоловіком у Маріуполі. Раніше Наталія працювала діловодом та перукарем, а потім стала військовою та медиком.

“Ти була мамою не тільки мені, але й багатьом хлопцям поряд. Ти була сестрою для багатьох. Для нас ти була Берегинею. Справжньою українською Берегинею. Мамо, спочатку я думала “ну чому ж ти не слухалась так?” “Чому ти кожного разу, як тебе вивозили, поверталась?” “Чому ти не хотіла бути тут?”…Потім я почала розуміти…Ти просто мала бути там. Скільки ти життів врятувала перебуваючи там… Ти там була набагато потрібнішою, ніж тут”, – написала Ірина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона додала, що розуміє свою героїчну маму та пишається нею, та наголосила, що Наталія – приклад для наслідування мільйонам жінок.

“Я знав, що таке щастя. Ніколи не забуду хто у мене тебе забрав…Неймовірно не вистачає. Ти була для мене всім та всюди. Не можу пробачити, що не зберіг”, – написав чоловік загиблої Героїні. Він опублікував кілька фото з коханою

Чоловік Наталії Олексій опублікував фото з коханою.Чоловік Наталії Олексій опублікував фото з коханою.

Рідним не вдалося попрощатися з Наталією, бо її тіло досі залишається на “Азовсталі”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...