facebook

Російські дипломати офіційно закликали стратити “азовців”

Україна закликала визнати росію державою-спонсором тероризму.
Посольство росії у Великій Британії опублікувало цитату “подружжя з Маріуполя” про те, що українські військові з “Азову” “заслуговують на страту”.

У повідомленні посольства рф у Twitter (пост було приховано соцмережею через мову ненависті) йшлося: “Бойовики “Азову” заслуговують на страту, але смерть не через розстріл, а через повішення, бо вони не справжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть”.

Цю цитату приписують “подружжю з Маріуполя”, яке розповідає, що українські військові начебто обстрілювали людей у блокадному місті — цей наратив російська пропаганда намагається поширювати вже не один місяць.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко наголосив, що російські дипломати є співучасниками воєнних злочинів і мають понести відповідальність.

“Прочитайте це, коли вам кажуть, що росію не можна ізолювати. Немає різниці між російськими дипломатами, які закликають до розстрілу українських військовополонених, і російськими військами, які роблять це в Оленівці”, — зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...