facebook

Львівський десантник загинув у бою на Луганщині

У Назара Чмари з Яворова, який захищав Україну у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, лишилась юна донька.

Боєць львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Назар Чмара родом з Яворівського району на Львівщині, загинув у бою з російськими окупантами на Луганщині.

Про це повідомила Яворівська міська рада на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Про час прибуття тіла полеглого героя та деталі щодо прощання й чину похорону буде повідомлено згодом. Вічна й світла пам’ять захиснику України!

“Справжній патріот, захисник та незламний духом чоловік. До початку повномасштабного російського вторгнення брав участь в АТО.Народився і проживав у селі Чернилява. У захисника залишилась юна донька, мати та два брата“, – йдеться у повідомлені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про час прибуття тіла полеглого героя та деталі щодо прощання й чину похорону буде повідомлено згодом. Вічна й світла пам’ять захиснику України!

Зауважимо, що 80-а бригада ДШВ, де служив загиблий захисник, є одним з найбільш елітних та боєздатних з’єднань Збройних Сил України. Ще під час АТО бійці бригади брали участь у найгарячіших боях, зокрема обороні Донецького та Луганського аеропортів.

Після початку повномасштабного російського вторгнення львівські десантники виконували завдання по обороні на території Миколаївської та Херсонської областей та брав у участь у контрактах, які дозволити відтіснити російські війська від Миколаєва. Частина підрозділів бригади захищала столицю у боях під Бучею.

Станом на 24 травня від початку вторгнення львівська 80-а бригада знищила сумарно 5 батальйонно-тактичних груп противника, майже 200 одиниць бронетехніки, 1 літак та 4 гелікоптери ворога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...