facebook

Прикинувся валізою: на кордоні затримали 19-річного ухилянта, який сховався у багажнику авто (відео)

У ніч проти 4 червня військовослужбовці Чопського загону знайшли у багажнику автомобіля 19-річного юнака, який хотів незаконно перетнути державний кордон України.

У такий оригінальний спосіб юнак хотів втекти з України, щоб не йти служити в армію. Правопорушника виявили у пункті пропуску “Малий Березний”.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

“Під час огляду мікроавтобуса української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили, що у багажнику перебуває людина. Вона заховалася від контролю під заднім сидінням за дорожніми сумками. За вказівкою прикордонників невідомий вийшов з автомобіля та пред’явив свій паспортний документ. Затриманий виявився 19-річним жителем Закарпаття”, – повідомляють у ДПСУ.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. Після завершення відповідних процесуальних заходів ухилянт та водій, який його перевозив, покинули пункт пропуску у компанії слідчого Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській обл.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як наголосили у відомстві, хлопця буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Відносно водія направлено повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення. Йдеться про незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...