facebook

Сумська рознесла родичів з РФ, поки її дочка залишається в Москві

Відома українська актриса Ольга Сумська вельми жорстко висловилася про своїх родичів в РФ і назвала їх “зомбованими”, а також закликала бойкотувати російську культуру в усьому світі.

Про це вона заявила в ефірі запорізького телеканалу TV5.

Сумська розповіла, що припинила спілкування з рідними, які живуть в Росії, оскільки їх мізки промиті пропагандою і вони пишуть їй абсурдні речі.

“Коли нам пишуть і кажуть, що “ви самі себе бомбите”, я не можу. Я перестала відповідати цим зомбованим людям, які так пишуть. І серед них є навіть близькі люди, тому що у нас є там родичі. І коли я чую, що хтось так говорить, я просто припиняю спілкуватися. Весь світ повинен дати сьогодні відсіч цим рашистам. Інакше не можна”, – поділилася зірка.

Артистка вважає, що всесвітній бойкот російської культури, можливо, допоможе хоч трохи поліпшити ситуацію і допомогти людям побачити правду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А як інакше щось довести мільйонам зомбованих людей? Вони зомбовані, тому що дивляться те, що їм показують. Звичайно, є люди, які все розуміють, і їх чимало. Вони мені пишуть: “Оленька, ми вас підтримуємо, але не можемо вийти, тому що це відразу звільнення з роботи, а то і в’язниця”. Там страшні речі відбуваються. Всесвітній бойкот, так чи інакше, повинен був статися. Можливо, бойкотом ми дамо зрозуміти цим зомбі, що відбувається в нашій країні”, – сказала Сумська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...