facebook

“Відпочинок закінчився трагедією”: на Одещині на пляжі загинув чоловік, підірвавшись на міні

У курортному селі Грибівка Одеської області на міні підірвався чоловік. Він загинув, проігнорувавши заборону відвідування пляжів.

Трагедія сталася увечері в суботу, 11 червня. Це на своїй сторінці у Facebook підтвердив речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За даними Telegram-каналу “Новости Одесса”, чоловік прийшов до моря разом зі своєю родиною. Він пішов “міряти глибину”, і в результаті підірвався.

Попередньо, загиблий і його рідні – переселенці з Донецької області. Telegram-спільнота “Одесса INFO” з посиланням на джерела пише, що тіло українця через потужний вибух підкинуло на 15 метрів від води.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Грибівка на карті.
Братчук висловив співчуття сім’ї загиблого. Спікер обласної військової адміністрації був дуже емоційним і нагадав: влада постійно говорить про те, що відвідувати пляжі категорично не можна.

“Я не знаю, скільки ще раз потрібно повторювати всім, хто намагається стати головним кандидатом на премію Дарвіна, для тупих і безвідповідальних, і [хто] намагається разом із власними дітьми – маленькими чи старшими – робити селфі біля табличок, де написано “заміновано” чи “міни”… Як до вас ще докричатися?! Щоб ваші руки, ноги, голови не літали над Чорним морем і пляжами Одещини?” – поставив риторичне запитання він.

Братчук наголосив, що зараз триває війна і все заміновано. Він порадив тим, кому хочеться до води, залізти у ванну й облити себе з глечика.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...