facebook

В Італії розбився вертоліт з іноземцями на борту: знайшли тіла 7 загиблих

Італійські рятувальники завершили пошуки жертв авіакатастрофи на півночі країни, де в гірській місцевості розбився вертоліт.

В Італії знайшли тіла семи людей, які загинули в результаті аварії гелікоптера, який два дні тому зник з екранів радарів під час негоди.

Про це повідомляє Reuters.

Гелікоптер вилетів у четвер, 9 червня, з Лукки в Тоскані та прямував до північного міста Тревізо, коли загубився над віддаленим гірським районом.

“Рятувальники знайшли мертвими сімох людей, що були на борту гелікоптера. Четверо з них мають турецьке громадянство, двоє – ліванське, вони перебували у відрядженні в Італії. Також знайдено тіло італійського пілота”, – повідомили в офісі префекта міста Модена.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Турецькі бізнесмени працювали в Eczacibasi Consumer Products, дочірньому підприємстві великої турецької промислової групи Eczacibasi. Вони були присутні на ярмарку паперових технологій в Італії.

Аварії зазнав вертоліт AW119 Koala виробництва оборонної групи Leonardo. Ймовірно, причиною авіакатастрофи стало погіршення погодних умов, але остаточні висновки зроблять слідчі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...