facebook

“Ви фашисти”: у Німеччині на українку та її сина накинулися росіяни (відео)

У Німеччині, куди через війну виїхало багато українців, з телеведучою Анною Олицькою стався неприємний інцидент. На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала відео та розповіла, як на неї та її сина накинулися росіяни та почали ображати за слова “Слава Україні”.

Громадяни країни-агресора почали говорити пропагандистські фрази про “утиск прав російськомовних”, “нацизм” і “фашизм”. Один із чоловіків почав звинувачувати хлопця нібито в тому, що той сказав йому “не розмовляти російською”. Анна заперечила та наголосила, що її син сказав: “Слава Україні”.

Українська ведуча хотіла завершити конфлікт, але чоловік продовжував “качати свої права” та обізвав жінку “укропкою” та “фашисткою”.

” Ви що, нацисти? Ви фашисти? Ви фашисти, якщо кричите “Слава Україні””, – вигукнув росіянин.

Згодом неадекватного громадянина РФ відтягнув його товариш.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мій син у Німеччині сказав: “Слава Україні” і до нас прийшли двоє росіян з кулаками та матами. Як це можна витримати? Ненавиджу. Просто послухайте!”, – написала Анна у своєму пості.

(На відео присутня ненормативна лексика)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анна Олицкая (@anna_olitskaya)

“Життя не дають ніде, скільки в них агресії та злості”, “Представник своєї нації, дно!”, “Боже, який кошмар!!! Ось вся сутність росії!”, “Ця нація хвора. Ракова пухлина планети!”, – пишуть у коментарях користувачі.

Також читачі у коментарях почали просити InformNapalm ідентифікувати чоловіка. І волонтери з’ясували, що він дуже схожий на Андрея Еберса (25 серпня 1984 р.н., живе в Шваневеді (Schwanewede), Німеччина).

“Росіяни у різних куточках світу, особливо в Європі, почуваються “господарями життя” і нападають на українок та їхніх дітей. Це потрібно викорінювати, бо сьогодні це бидло забороняє говорити “Слава Україні”, а завтра влаштовує різанину як у Бучі, Бородянці та інших містах України”, – йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...