facebook

“Техніка захаращена сміттям”: як танкові підрозділи РФ готувалися до вторгнення в Україну (фото)

Вже майже чотири місяці Україна героїчно утримує оборону, відбиваючи повномасштабну агресію Російської Федерації. За цей час супротивник зазнав великих втрат, як в особовому складі, так і в техніці. На своєму Telegram-каналі координатор групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко показав документ, у якому йдеться про те, якою була підготовка російських танкових підрозділів до вторгнення в Україну та в якому стані була техніка.

У тексті документа сказано, що у механіків-водіїв у військових квитках були відсутні позначки про проходження додаткової підготовки, а також посвідчення на право керування транспортним засобом.

“За бронетанковим озброєнням та технікою закріплені військовослужбовці, які не пройшли навчання у навчальних центрах та не мають посвідчення механіків-водіїв”, – написано в тексті.

Крім того, що танкові екіпажі РФ були максимально непрофесійними, техніка також була у поганому стані.

“Вимоги щодо утримання техніки на стоянках не дотримуються. Техніка до встановлених норм ПММ не заправлена, тиск у шинах нижчий за норму, вогнегасники розряджені. Техніка захаращена сміттям”, – йдеться у документі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...