facebook

Впливи дружини і “політичного господаря”: психолог знайшла у Медведєва риси маніяка (відео)

Психолог стверджує, що в публікаціях Медведєва в соцмережах криються досить щирі емоції людини, яку з року в рік гнобили.

Екс-президент і прем’єр-міністр РФ, а зараз – заступник голови Радбезу Дмитро Медведєв, якого у народі називають народі його називають “Дімон, “Візир”, “Айфончик”, має риси маніяка.

До такого висновку прийшла український психолог Олена Шершнева, проаналізувавши біографію кремлівського чиновника. Свої аргументи вона озвучила на власному YouTube-каналі.

Фахівець пояснила, що це пов’язано з його раннім дитинством і вибором дружини зокрема.

“14 вересня 65-го року в місті Ленінград народився хлопчик Діма. Мама хлопчика викладала в педінституті, батько був шановним професором. Діма був єдиною і досить пізньою дитиною в сім’ї. Тому інтелігентні батьки покладали на нього найбільші надії і Діма ці надії з самого раннього дитинства виконував”, – говорить фахівець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За її словами, Медведєв весь час витрачав на навчання і був зразковим, без шкідливих звичок, а свою дружину зустрів ще в першому класі. За словами психолога, така зразкова поведінка є досить дивною.

“Це або інтроверт на межі з шизофрезоїдним розладом, або тотальне пригнічення свого “я”. Більш того, що Медведєв слухав хард-рок і хевві-металл”, – зазначила Шершнева.

Вона підкреслила, що Світлана Медведєва (дівоче прізвище – Лінник) – повна протилежність “Дімону”. Кажуть, що вона створила чоловікові всі умови для політичної кар’єри.

“Дочка військового Світлана була впевненою і сильною і володіла твердим і владним характером. Таким чином Дмитро знову потрапив у середу, де потрібно було слухатися. А емоціям давати вихід хіба що під рок-музику”, – вважає Шершнева.

Психолог стверджує, що у Медведєва не було власних амбіцій, але в певний момент його кар’єра стрімко пішла вгору, що він пояснив “збігом обставин”, будучи простим викладачем. Пройшовши порівняно легкий шлях від викладача до президента, тим самим виправдовуючи очікування своєї дружини, він став тільки юридичним главою РФ. Чим була задоволена не тільки його дружина, але і сам Володимир Путін, якому вдалося зберегти на троні свою владу.

У 2020 році Медведєва відправили у “відставку” і тоді він пішов на 2 роки в запой, з якого політика вивела війна в Україні.

“Вперше в житті він міг бути одночасно зручним і не стримувати своєї агресії”, – акцентувала експерт.

Про це, власне, яскраво свідчать його пости в Telegram-каналі. У них Медведєв не приховує ненависті до світу і погроз стерти всіх, хто йому не до душі, з лиця землі. Психолог стверджує, що в цих публікаціях криються досить щирі емоції людини, яку з року в рік гнітили.

“Людини досить жорстокого, агресивного, кровожерного, але який був змушений бути зручним, тихим, покірним. Людини, яка більше не може стримувати своїх внутрішніх демонів. Схоже на портрет маніяка, чи не так? А Дмитро Медведєв таким насправді і є. Пригноблений авторитетними батьками, неприйнятий однолітками, що керує дружиною і своїм політичним господарем, зневажливий цілою Україною… Разом з цим схильний Слухати агресивну музику, закликати до ядерної війни і писати кровожерливі пости про повернення смертної кари і ненависті до загадкових “їм”, – резюмувала Шершнева.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...