facebook

Путін сказав, як Росія скоро посилить армію Білорусі

Президент РФ дав білоруській стороні обіцянку щодо озброєння.

Президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив, що РФ скоро посилить білоруську армію.

Армія Білорусі буде посилена оперативно-тактичними ракетними комплексами “Іскандер-М”, публікує БЕЛТА слова глави РФ, сказані в Санкт-Петербурзі під час зустрічі з самопроголошеним білоруським президентом Олександром Лукашенком.

“…Як ми домовилися, ви поставили питання про це, ми прийняли рішення: упродовж наступних кількох місяців ми передамо Білорусі ракетно-тактичні комплекси “Іскандер-М”, які, як відомо, можуть використовувати як балістичні, так і крилаті ракети, як у звичайному, так і в ядерному виконанні”, – цитує агентство російського лідера.

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін і Олександр Лукашенко почали проводити переговори у Санкт-Петербурзі в Костянтинівському палаці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

23 червня в Москві зустрілися російський міністр оборони Сергій Шойгу і глава Міноборони Білорусі Віктор Хренін. Під час зустрічі російський чиновник підштовхував білоруського колегу до того, щоб РФ і Білорусь терміново зайнялися спільним “зміцненням обороноздатності”.

Нагадаємо, російські війська рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну.

Противники, зокрема, увірвався на українську землю з білоруської території. Також з території Білорусі не раз обстрілювали нашу військову і цивільну інфраструктуру.

Очільник Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак вважає, що ймовірність масштабної участі білоруської армії у війні Росії проти нашої держави не дуже висока.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...